Huolto

Toimimme Nachi ja OTC -robottien ainoana virallisena maahantuojana Suomessa. Näin varmistamme, että saatte täyden huolto- ja varaosapalvelun sekä parhaan teknisen tuen euroopan pääkonttoreista asti.

Toimintavarmuus ja tuottavuus ovat edellytyksiä robotti-investoinnin kannattavuudelle. Robottiaseman huoltaminen ja kulutusosien uusiminen säännöllisesti karsivat yllättäviä laitteistosta johtuvia tuotantokatkoksia ja ovat yksi avaintekijä katkeamattomassa ja tehokkaassa tuotannossa.

Huoltopalvelu

huolto2_www
Ammattitaitoinen huoltotiimimme suorittaa robottiasemien vuosihuollot ja kiireellisemmät huoltokutsut. Huoltohenkilökuntamme antaa ongelmatilanteissa myös puhelintukea ja auttaa vianratkaisussa, jotta tuotantoa voidaan jatkaa mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

» Tee huoltokutsu

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Majam Oy on valtuutettu suorittamaan robottien huoltoa.

Varaosapalvelu

Varaosapalvelumme toimittaa tarvikkeet ja varaosat OTC:n ja Nachin robotteihin sekä Finnroboticsin omiin hitsauspöytiin ja ratoihin.

» Tee varaosatilaus

Tekninen tuki

Tekninen tukemme palvelee teitä muun muassa robotin käyttöön ja käytössä esiintyvien ongelmien ratkaisuun liittyvissä asioissa.

Huoltosopimus

Robottiaseman ollessa avainasemassa tuotantoketjuanne, suosittelemme solmimaan erillisen huoltosopimukseen, joka takaa huollon ja varaosien saatavuuden määrätyssä ajassa. Tällöin huolto- ja varaosapalvelut sekä tekninen tuki ovat käytettävissä 24/7 periaatteella.

Tukesin rekisterin avulla voit tarkistaa, onko toiminnanharjoittajalla säädösten mukainen oikeus tehdä kyseisiä sähkötöitä.