Hitsaus

Finnrobotics Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen hitsausalan viimeisimmän teknologian, joka on lähtöisin OTC:n laboratoriosta.

 • MIG/MAG-hitsaus
 • TIG-hitsaus
 • Plasmaleikkaus

Jopa 500A:n hitsausvirrat 100% kaariaikasuhteella mahdollistaa tehokkaan ja tuottavan hitsauksen, jossa hyödynnetään robottihitsauksen kaikkia mahdollisuuksia.

Koko hitsausvarustus samalta toimittajalta

Saatte samalta toimittajalta kaikki laitteet ja varusteet, kuten robotti, hitsauskone, hitsausvarustus, valmiit kaapelit ja asennussarjat. Tämä takaa yhteensopivuuden, toimintavarmuuden ja luotettavuuden. Kaiken lisäksi OTC:n hitsausvarusteet ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Welbee

WB-P400Uusin tuote OTC:n pulssihitsauskonevalikoimassa on ”Welbee”. Esimerkiksi WB-P400 soveltuu niin raudan, ruostumattoman teräksen kuin alumiininkin hitsaukseen. Koneen mukana tulee optimoidut hitsausohjelmat laajalle materiaalivalikoimalle ilman eri lisenssiä.

WB-sarjan koneet ovat täysin digitaalisia. Hyvään jälkeen vaadittavan riittävän näytteenottotaajuuden saavuttamiseksi OTC on kehittänyt täysin tarkoitukseen omistetun hitsauksenohjauspiirin. Ohjaus pysyy mukana ja jälki vakaana suurillakin nopeuksilla ja aaltomuotoa voidaan tarvittaessa muokata liki mielivaltaisesti: OTC-hitsauskoneiden kanssa hitsaajan, olipa hänen tukirankansa sitten luuta tai terästä, ei tarvitse taistella työkalujensa rajoituksia vastaan.

 • Optimoidut pulssihitsausohjelmat useille materiaaleille.
 • TIG-hitsausta muistuttava palko alumiinilla, ruostumattomalla teräksellä ja hiiliteräksellä.
 • Kompensoi suojakaasun puutteita vastaan: tavallisella hiilidioksidi-argon -kaasulla pärjää tilanteissa, joissa aiemmin tarvittiin erikoisseoksia.
 • Huomattava parannus sinkityn teräksen hitsaukseen.
 • Energiapihi. Parantuneen ohjauksen ansiosta mitattiin noin 10% vähennys energiankulutuksessa aiempiin malleihin nähden.

(Suomenkielinen esite saatavilla sivun alalaidassa.)

Hitsausrobottijärjestelmä

hitsausvarustus1

 1. Robotti
 2. Ohjain
 3. Opetusyksikkö
 4. Toimintopainikkeet
 5. Hitsausvirtalähde
 6. Hitsauspoltin
 7. Langansyöttölaite
 8. Hitsauskaapeli
 9. Kaapeli
 10. Lankakelateline
 11. Kaasunsäädin

Robotin vakiohitsausvarustus

hitsausvarustus2

 1. CO2/MAG-hitsauspoltin törmäystunnistimella, ilmajäähdytteinen (350A hitsauskone), vesijäähdytteinen (500A)
 2. Mittakärki
 3. 1 Polttimenpidin
  2 Polttimen tarkistustyökalu
 4. Langansyöttöyksikkö
 5. Kiinnitysteline
 6. Hitsauskaapeli ja törmäystunnistimen johto
 7. Lankakelan teline
 8. Hitsauskaapeli

Syncro Feed

OTC esitteli ensimmäisenä maailmassa Synchro Feed BP-ohjausjärjestelmän robotisoituun hitsaukseen. Synchro Feed hitsausmenetelmässä servolla varustettu hitsauspoltin ja servo ohjattu langansyöttölaite ovat täysin synkronisoituja toistensa kanssa. Näin hitsauslangan syöttö on todella tarkkaa ja juuri oikean aikaista.  Tämä johtaa kontrolloituu sulapisaran syntymiseen ja puhtaaseen, roiskevapaaseen hitsaukseen laajalla hitsausvirta alueella.

sfsSynchro feed järjestelmän avulla voidaan hitsata nopeasti ja laadukkaasti ilman roiskeita. Roiskeiden määrä vähenee huomattavasti aiempiin järjestelmiin verrattaessa, kun käytetään OTC:n uutta PDT-ohjausta (hallittu pisaran muodostus). Järjestelmä perustuu reaaliaikaiseen hitsausvirran ja langansyötön ohjauksen yhdistämiseen. Uusi järjestelmä mullistaan ohutlevyjen robottihitsauksen.

SYNCHRO FEED

Ladattava aineisto

Welbee-esite suomeksi