Päämiehet

OTC DAIHEN

OTC_logo_medium
OTC-DAIHEN Corporation on perustettu vuonna 1919 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Japanissa Osakassa. Daihenin vuoden 2014 liikevaihto oli noin 1,06 mrd. USD ja työntekijöitä kaikkiaan vajaa 3900.

OTC Daihen on yksi maailman suurimmista robottien ja hitsauskoneiden valmistajista. Hitsausrobottien ja hitsauskoneiden lisäksi OTC:n muita liiketoiminta-alueita Aasiassa ovat energian siirto ja jakelu, telekommunikaatiojärjestelmät, plasmageneraattorit ja lääkintäjärjestelmät.

otc sales offices

OTC toimipaikat maailmalla.

OTC Daihenin toimipaikat

daihen hq

OTC Japanin pääkonttori.

Japanissa Kobessa sijaitsee OTC:n mekatroniikka- ja hitsausyksikkö, siellä toimii myös tuotekehitysyksikkö. Yksikkö valmistui vuonna 2008.

Euroopan toimipaikka OTC DAIHEN EUROPE GmbH sijaitsee Saksassa Mönchengladbachissa. Se on perustettu vuonna 1983 ja työllistää tällä hetkellä noin 50 alan ammattilaista.

NACHI-FUJIKOSHI

nachi_fujikoshi_corp

nachi-toyama

Toyaman tehtaat.

nachi-tokyo

Tokion päämaja.

Nachi-Fujikoshi Corp on perustettu vuonna 1928 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Japanissa Toyamassa. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 1,7 mrd. USD. Nachi-Fujikoshilla työskentelee noin 6070 työntekijää.

Pistehitsaus- ja kappaleenkäsittelyrobottien lisäksi Nachi-Fujikoshin laajaan liiketoiminta-alueeseen kuuluvat koneistus (mm. työkalut, terät), komponentit (mm. laakerit, hydrauliikka, autoteollisuus) ja materiaalit (erikoisteräkset, teollisuusuunit ja pinnoitus).

Nachi Europe GmbH on Euroopan toimipaikka ja se sijaitsee Saksassa Krefeldissä. Se on aloittanut toimintansa vuonna 1967.

nachi_offices

Nachin toimipaikat maailmalla.

OTC ja Nachi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Vankan yhteistyön tulosta on muun muassa yhteinen FD-robottiohjaus. Robottimalleissa OTC keskittyy hitsausrobotteihin ja Nachi kappaleenkäsittely- ja pistehitsausrobotteihin.