Robottiasemat

Finnrobotics suunnittelee ja valmistaa standardirobottiasemat moduuleista. Modulaarinen rakenne mahdollistaa erityyppisten hitsausrobottiasemien rakentamisen hyviksi ja luotettaviksi koetuista ratkaisuista, jotka mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Joustavan valmistustavan ansiosta asiakas saa omiin tarpeisiinsa sovitetun järjestelmän kohtuuhinnalla, ilman suuria lisäkustannuksia.

Hitsausrobottiasemissa käytetään OTC:n erityisesti hitsaukseen suunnittelemia robottimalleja. Roboteissa käytettävä moderni FD-ohjaus tarjoaa kaikki tarpeelliset parametrit hitsausprosessin helppoon ja monipuoliseen hallintaan. Koko hitsausvarustus on OTC:n valmistama. Robotin, ohjauksen ja hitsausvarusteiden tullessa samalta valmistajalta varmistetaan yhteensopivuus, toimintavarmuus ja luotettavuus.

Robottiasemat varustetaan tarvittavilla turvalaitteilla. Seinät, suoja-aidat, portit, turvavaloverhot ja muut suojalaitteet toimitetaan direktiivien mukaisesti, mikä varmistaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.

dp4-300u_ax-v4ap