Nachilta uusi robottimalli SRA-100HS

Finnrobotics Oy toimitti syksyllä 2015 Euroopan ensimmäiset Nachi SRA-100H robotit, joiden erikoisominaisuutena on robotin käsivarren läpi kulkevat kaapelit. Nyt julkaistu SRA-100HS on samaan sarjaan kuuluva kompakti malli, joka on suunniteltu toimimaan kokoluokkansa  robotteja pienemmässä tilassa. Sen korkeus esimerkiksi SRA-100H robottiin verrattuna on 725 mm pienempi.

Nachi SRA-100HS robotin etu kilpaileviin tuotteisiin on kompaktin koon lisäksi robotin käsivarren ja ranteen läpi kulkevat kaapelit. Tällöin tarttujan tai toimilaitteen kaapelit eivät tartu työkappaleeseen tai muihin toimilaitteisiin. Tämä on usein ongelma etenkin ahtaissa paikoissa toimivissa sekä laajoja liikeratoja vaativissa sovelluksissa. Tässä mallissa kaapelit ovat  suojassa robotin käsivarren sisällä, mikä mahdollistaa robotille normaalia laajemmat ja monimuotoisemmat liikeradat.

SRA100HS

Lataa esite robotista tästä.

Lisätietoa SRA-100HS ja muista Nachi roboteista:

Kimmo Yli-Anttila puh. 050 3834 800
Teemu Kangas puh. 050 3834 802