Avainsana-arkisto: grillipöytä

OTC Single Frame hitsausasema

asemaFinnrobotics esittelee uuden yksirunkoisen hitsausaseman Single Frame DP5-500L. Tässä hitsausrobotti ja toimilaitteet on asennettu yhdelle jäykälle kotelorakenteiselle rungolle. Jäykkä runko mahdollistaa ohjelmien säilymisen aseman siirtojen ajan sekä helpottaa merkittävästi etäohjelmointi ohjelmistojen kalibrointia sekä käyttöä. Robotti on asetettu runkorakenteen päälle radalle ja L-pöydät saman rakenteen sivuille. L-pöytiä voidaan käyttää myös grillipöytinä vastalaipan kanssa. Finnrobotics Single Frame tuoteperhe täydentyy uusilla malleilla kesän 2015 aikana.

Single Frame DP5-500L on varusteltu OTC Daihenin uusimmilla Welbee sarjan pulssihitsauskoneella. Älykkäällä ja tarkalla virranhallinnalla Welbeen P500L-koneen suorituskyky täytelangalla ja 80 CO2 + 20 Ar suojakaasulla on saatu vastaamaan tulosta, jota tavallisesti odotetaan vain MAG-laitteilta. Tutustu Welbee koneisiin: Welbee-esite suomeksi.

Lisätietoja:

Kimmo Yli-Anttila 050 383 4800,
Timo Kerminen 050 383 4803
etu.sukunimi@finnrobotics.fi

Finnrobotics Oy on toimittanut ison Twin hitsauskonttiaseman Peikko Group Oy:lle.

Finnrobotics Oy on toimittanut kesäkuun puolessa välissä uudella OTC:n FD-ohjauksella ja pitkillä roboteilla Twin hitsausrobottikonttiaseman Peikko Group Oy:lle. Kyseessä on Finnrobotics Oy:n suurin yhtenäinen konttitoimitus milloinkaan. Kontti on varustettu kahdella OTC:n pitkävartisella robotilla FD-B4L ja Finnrobotics Oy:n valmistamalla kolmen servon kaksoiskääntöpöydällä, missä pöytälevyjen väli on 4m ja servoakseleita yhdellä ohjauksella 15 akselia. Robottikonttiasema on myös varusteltu OTC Daihenin uusimmilla Welbee-L500P sarjan pulssihitsauskoneilla, mikä korvaa vanhan OTC DP-hitsauskonemalliston. OTC:n Welbee hitsauskoneiden sydämenä käytettävän prosessorin tuotekehitykseen on käytetty 6 vuotta ja 10 miljoonaa dollaria.

Topi kuva 2

Myös Peikko Group Oy:stä Topi Paananen luottaa Finnrobotics Oy:n ja OTC:n robottilaitteistoihin.

1 PS

Peikko Group Oy:n erikoisasiantuntijat Takkinen ja Serkosalmi tyytyväisinä asennuksen jälkeen.

2 PS

Finnrobotics Oy:n toimittama Twin robottiasema valmiina tuotantoon Peikon Slovakian tehtaalla.

Finnrobotics Oy toimittaa jälleen Twin hitsausrobottikonttiaseman Peikko Finland Oy:lle.

Finnrobotics Oy toimittaa jälleen kahden OTC FD-B4 robotin Twin robottikonttiaseman Peikko Finland Oy:lle. Ja jälleen ennätysajassa alle kuukaudessa tilauksesta tuotantoon. Tämä on ainoastaan mahdollista hyvän ammattitaidon ja vahvan OTC Daihen päämiehen tuella, sekä hyvän asiakkaan Peikko Finland Oy:n henkilökunnan ansiosta. Robottikonttiasema on myös varusteltu OTC Daihenin uusimmilla Welbee sarjan pulssihitsauskoneilla. OTC:n Welbee hitsauskoneiden sydämenä käytettävän prosessorin tuotekehitykseen on käytetty 6 vuotta ja 10 miljoonaa dollaria!

Twin1 Twin3

Twin robottikonttiasema OTC:n roboteilla ennätysajassa

Finnrobotics Oy on jälleen toimittanut kahden OTC robotin Twin robottikonttiaseman Peikko Finland Oy:lle ja vielä ennätysajassa alle kuukaudessa tilauksesta tuotantoon. Tämä on ainoastaan mahdollista hyvän ammattitaidon ja vahvan OTC päämiehen tuella. Tämä on kymmenes Peikolle toimitettu useamman robotin robottikonttijärjestelmä.

Toimitus näin nopeassa aikataulussa on mahdollista vain, koska Finnrobotics pystyy suunnittelemaan ja rakentamaan robottisysteemit alusta loppuun itsenäisesti, mutta räätälöidysti asiakkaan villeimpien toiveiden mukaisesti.

Nopean toimituksen salaisuus piilee Finnrobotics Oy:n omien moduulipöytien ratkaisuissa, sekä
että nämä järjestelmät ovat rakennettu samalle alustalle / kontille. Hitsausasemien toimituksissa ovat suuressa roolissa tietenkin itse hitsausprosessin hallinta, mikä on helppo toteuttaa alusta loppuun maailman kolmanneksi suurimman hitsauskonevalmistajan OTC:n hitsausroboteilla ja hitsausvarustuksilla. Kaikki hitsausasemat ovat täysin testattuja ja ohjelmoituja valmiiksi Finnrobotics Oy tiloissa Ulvilassa. Finnrobotics Oy toimii Nachi:n ja OTC:n maahantuojana, sekä huoltaa niin robotit kuin hitsauskoneet, sekä suorittaa hitsauskoneiden kalibroinnit ja validoinit OTC:n toimittamilla erikoislaitteilla.

Myös Finnrobotics Oy:n vahvuus on Kimmo Yli-Anttilan yli 30 vuoden hitsausosaamisessa ja hitsauskokemuksessa, sekä erityisesti robottiasemien käyttöönotossa, joita on kertynyt vuosien varrella yli 600 käyttöönotettua robottiasemaa erimerkkisillä roboteilla esim. ABB, Hitachi, Motoman, Nokia, OTC ja Puma.

1_web

Toukokuun lopussa Peikko Finland Oy:lle tuotantoon toimitettu robottikonttiasema sisältää 15 servoakselia yhdellä OTC:n FD-ohjauksella.

2_web

Robottikontin siirtoa Lahdessa.

5_web

Robottikontti tuotannossa Lahdessa.

 

 

Twin robottikonttiasema uudella OTC:n FD-ohjauksella.

Finnrobotics Oy on erikoistunut toimittamaan kahden robotin (Twin) robottikonttijärjestelmiä kotimaahan ja Eurooppaan. Finnrobotics Oy on toimittanut useita kymmeniä monirobottijärjestelmiä, erityisesti nämä järjestelmät ovat rakennettu samalle alustalle / kontille, mihin on myös integroitu erilaisia hitsauspöytiä. Samalle alustalle / kontille rakennetut järjestelmät on helppo ottaa käyttöön loppuasiakkaalla, koska ne ovat täysin testattuja ja ohjelmoituja valmiiksi Finnrobotics Oy:n tiloissa Ulvilassa.

Finnrobotics Oy on edelläkävijä monirobottijärjestelmissä. Keväällä vuonna 2005 Finnrobotics Oy toimitti Euroopan ensimmäisen OTC AXC –ohjauksella varustetun Twin robottijärjestelmän, minkä roboteissa (AX-V4 AP) oli sisään integroidut hitsauskaapelit. Tämä robottimalli tuli virallisesti myyntiin vasta syyskuussa 2005 Essenin messujen jälkeen.

Finnrobotics Oy teki taas historiaa toimittamalla OTC:n uudella FD-ohjauksella Euroopan ensimmäisen Twin robotti systeemin tämän vuoden syyskuussa. Uusi OTC:n FD-ohjaus tuli virallisesti myyntiin vasta Euro BLECH 2012 messuilla lokakuun lopulla.

Peikko Finland Oy:lle lokakuun alussa tuotantoon asennettu robottikonttiasema sisältää 15 servoakselia yhdellä FD-ohjauksella.

Robottikontti_web

Twin robottikontti lopputestauksessa Ulvilassa.

Robottikontti2_web

SAMSUNG

Twin robottikonttiasema tuotannossa asiakkaan tiloissa lokakuun alussa.