Uusi järeämpi robotti Nachin MC-sarjaan.

mc350
MC350 on ketterä ja suuren ulottuvuuden omaava uusi robottimalli MC-sarjan loppupäähän. Robotti on kokoluokkansa nopein, vahvin sekä tarkin. MC350 kykenee käsittelemään 350 kg kuormaa 2771 mm ulottuvuudella. Robotin toistotarkkuus on +-0,2mm. Painoa vanhaan malliin verrattuna on saatu tiputettua 180kg, jolloin lopulliseksi kokonaispainoksi jää 1620kg. Soveltuu käytettäväksi mm. raskaaseen kappaleenkäsittelyyn ja työstökoneen palveluun.

Tietoja uudesta MC350 mallista:

MC350:n runkorakennetta kehitettäessä on saatu poistettua kokonaan takimmainen linkkiakseli ja vastapaino, tämän asiosta robotti on helpompi asettaa toimimaan ahtaissa tiloissa ja robotin ulottuvuutta on saatu kasvatettua.
sc400old
twin_drive_system3
Twin Drive järjestelmä vähentää moottoriin ja vaihteistoon kohdistuvia voimia. Parantaa rungon jäykkyyttä sekä vähentää liikkeessä tapahtuvaa värähtelyä. Kuva oikealla.

mc350nm Raskaiden kappaleiden käsittelyä helpottavat akseleiden 4-6 uudet vahvat ranteet, joiden vääntömomenttia on saatu parannettua huomattavasti edelliseen malliin verrattuna.

mc350inertiaRanteiden kasvaneiden hidastusmomenttien ansiosta robottia voidaan käyttää liikuttelemaan yhä suurempia ja painavampia kappaleita.

Ladattava materiaali

MC350 Esite (pdf, 0.92 Mt)