Uusi MZ07 robotti Nachi:lta

Nachi on tuonut markkinoille uuden MZ-sarjan robottimallin.

MZ07 robotti on maailman nopein, kevein kompaktirobotti sarjassa maailmalla. Käyttämällä kevyttä ja jäykkää varsirakennetta, sekä viimeisintä liikeohjausteknologiaa tekevät tästä robotista 37% nopeamman kuin Nachi:n aiemmat mallit. Tämä osaltaan lisää tuottavuutta monenlaisissa robottisovelluksissa. Robotilla on korkea pölyn ja vedenkestävä vakio-ominaisuus ja sen suojaustaso on IP67. Robotin kuormankantokyky on 7kg ja se kykenee äärimmäiseen toistotarkkuuteen. Lyhyemmän MZ07-01 robottimallin toistotarkkuus on +/-0,02mm ja pidemmän MZ07L-01 robottimallin toistotarkkuus on +/-0,03mm. Viimeisimmän 6-akselin nopeus on huimat 1000º/s.

Robotin rungossa on edistynyt johdotusratkaisu, mikä mahdollistaa johtojen ja putkien viemisen ranteen ja viimeisimmän 6-akselin lävitse. Tämän johdosta voidaan välttää häiriöitä ulkoisten laitteiden kanssa. Sekä sallii robotin rungon operoida huomattavasti ahtaamissa paikoissa parannetulla tarkkuudella ja suurten nopeuksien ennalta-arvattavalla johtojen käyttäytymisellä. Robotti voidaan asentaa kaikkiin asentoihin ja se on painoltaan vain 30kg luokkaa.

CFD-ohjaus_pieni

Myös ohjain on pienikokoinen.

Myös ohjain on pienikokoinen.

MZ -robottisarjassa on vakiona uusi kompakti CFD –ohjausyksikkö, myös se voidaan asentaa pystysuoraan, mikä auttaa säästämään tilaa. CFD -ohjaukseen voidaan lisätä yksi ulkoinen servoakseli, sekä siinä on uusi kompakti opetusyksikkö. MZ07 robotti voidaan myös kytkeä uuteen FD- ohjaukseen, sekä robottiin voidaan optiona tilata normaali FD -opetusyksikkö. Kompakti ohjausyksikkö sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin uusi FD-ohjaus. Mutta lisäksi vakiona toimitukseen kuulu kevyt simulointiohjelmisto FD on Desk Light. Tämän lisäksi robottiin saa suuren määrän erilaisia optioita, kuten rungon sisään suunniteltu 3 venttiilin venttiilipaketti, Ethernet kaapeli kameraa varten ja erilaisia Nachi:n valmistamia tarttuja paketteja. Nachi MZ07 robotti on lanseerattu syyskuussa samanaikaisesti Japanissa, Amerikassa, Euroopassa, Kiinassa ja Itä-Aasiassa.

Ladattava materiaali

Video YouTubessa

MZ07_esite