Avainsana-arkisto: messut

Finnrobotics mukana Hannoverin Euroblech-messuilla 25-29.10.2016

Finnroboticsin edustama OTC robotit on esillä Hannoverin Euroblech 2016 messuilla. OTC:n osaston löydät hallista 13, osasto B174.

Kimmo Yli-Anttila on paikalla tiistaina 25.10 tutustumassa uusimpaan hitsaustekniikkaan. Voitte tavata hänet päämiehemme osastolla tai voitte sopia tapaamisesta soittamalla numeroon +358 50 383 4800.

euroblech2016

Kiitos kaikille Alihankinta 2015 kävijöille

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.9.2015 järjestetyillä kansainvälisillä Alihankinta-messuilla kävi noin 17 000 messuvierasta. Messujen aikana käytiin jälleen useita mielenkiintoisia keskusteluita roboteista ja robotiikasta sekä tavattiin vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Haluamme kiittää kaikkia Finnroboticsin ja Porin osastolla vierailleita messuvieraita mielenkiinnostanne osastoamme ja yritystämme kohtaan.

alihank2

Puumessut 2015

PUUMESSUT2Finnrobotics Oy osallistui Jyväskylässä järjestettyihin puumessut 2015 tapahtumaan. Messut olivat kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut tapahtuma ja kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluita robotiikan tämän hetkisestä tilanteesta sekä tulevaisuudesta. Robottien monikäyttöisyys sekä pienten valmistussarjojen soveltuminen automatisointiin olivat keskustelua herättäviä aiheita.

Oli hienoa tavata uusia tuttavuuksia ja kasvoja puhelimien sekä sähköpostien takaa. Kiitos kaikille Puumessut  2015  –messuosastollamme käyneille.

OTC Daihen kaarihitsausrobottien ylivoimainen ykkönen maailmassa!

Finnrobotics Oy:n maahantuoma OTC Daihen hitsausrobotit on kasvattanut jälleen markkinaosuuttaan kaarihitsausrobottien valmistajana. Lähes joka kolmas maailmassa myyty kaarihitsausrobotti on OTC:n valmistama. Japanissa markkinaosuus on jo yli 40% myydyistä kaarihitsausroboteista.

Kansainvälisen IFR (International Ferderation of Robotics) vuoden 2013 tilastojen mukaan kaarihitsausrobottien markkinaosuudet jakautuvat seuraavasti: OTC Daihen 29%, ABB 18%, Panasonic 17%, Motoman 17%. Japanissa OTC Daihen on saavuttanut yli 40% osuuden kaarihitsausrobottien markkinoista ja muualla Aasiassa 38%.

Erityisesti on huomioitavaa, että Japanissa ja Aasiassa myydään eniten robotteja maailmassa.

Myös hitsauskone markkinoilla OTC Daihen oli Japanissa täysin ylivoimainen lähes 60% markkinaosuudella, sekä kuuluu maailman suurimpien hitsauskonevalmistajien ehdottomaan eliittiin!

Valmistamalla hitsauskoneet ja hitsausrobotit, sekä kaikki hitsaukseen liittyvät lisävarusteet tekevät OTC Daihenista kaarihitsausrobottien valmistajana ylivoimaisen ykkösen maailmassa!

OTC Daihen lähemmäs Eurooppalaisia asiakkaita

OTC Daihen Corporation ilmoitti helmikuussa 2014 ostaneensa tunnetun Slovenialaisen Varstroj hitsauslaitevalmistajan, kesäkuun 11 päivänä vietettiin avajais-seremoniaa Sloveniassa 220 kutsuvieraan kanssa. Uusi Daihen Varstroj tulee valmistamaan OTC Daihenin hitsauslaitteita Euroopan markkinoille, sekä palvelemaan asiakkaita niin koehitsauksissa kuin koulutustarpeissa.

OTC Daihen painottaa erityisesti uusien robottihitsausprosessien sekä menetelmien testaamista asiakkaiden omilla tuotteilla. Tämä mahdollistuu Daihen Varstroj:n tiloissa Sloveniassa, mihin valmistuu hitsaus- ja robottilaboratorio. Vastaavanlainen on toiminnassa Saksassa OTC Daihen Europen tiloissa Mönchengladbach:ssa, myös suurimman osan testeistä voimme suorittaa Finnrobotics Oy:n tiloissa Ulvilassa.

OTC Daihen Europe on valmistuttanut lähes puolen miljoonan euron esittelyrekan, missä ovat kaikki hitsauskonemallit mitä myydään Euroopassa ja myös yksi toimintakuntoinen robotti mitä voidaan esitellä asiakkaille.

Ilmoitamme lähitulevaisuudessa aikataulut missä ja milloin OTC:n esittelyrekka kiertelee Suomessa.

Rekka

OTC:n esittelyrekka EUROBLECH messuilla Saksassa.

Rekka 2

OTC:n esittelyrekka EUROBLECH messuilla Saksassa.

Finnrobotics osallistui Puukone 2014 -näyttelyyn

Finnrobotics osallistui Turussa pidetyille Puukone 2014 -näyttelyyn naantalilaisen Eurotec Oy:n tiloissa.

Eurotechin kanssa on aloitettu yhteistyö kummankin yrityksen ydinosaamisaluiden tuomiseksi yhteen: Finnroboticsilla on vankka kokemus robotiikasta ja tarttujista, Eurotec taas tuntee puuntyöstön ja puutoimialan. Tämän merkkinä näyttelyssä oli esillä Finnrobotiscin puolesta Nachi MC20 kappaleen- käsittelyrobotti palvelemassa Eurotechin edustamaa Alberti CNC-työstökonetta. Monia ihmisiä tämä ilmestys kiinnostikin, käsiäpuristettiin ja yhteystietoja vaihdettiin.

puukone1

Nachi MC20 lataa italialaista Alberti-jyrsinkonetta.

puukone2

Parempi yleiskuva osastosta.

Finnrobotics Osallistuu Euro Blech -messuille 21-25.10.2014

eublech

Halli 13, osasto E23

Osallistumme tavalliseen tapaan päämiehemme OTC:n osastolla E23, hallissa 13. Osastolla on esittelyssä uusi OTC:n 7-akselinen hitsausrobotti FD-B6, sekä OTC:n tandemhitsauslaitteistoa.

Teaser-video robotista

Jos emme ole läsnä osastolla, saatte meidät kiinni puhelinnumerosta:

Kimmo Yli-Anttila +358-50-3834800

 

-Näkemisiin!

Finnrobotics mukana Automatica-messuilla Münchenissä 3-6.6

automatica-logoNachi –robotien osastolla A4 528  voitte tutustua uuden robottisukupolven MZ07 robottiin. Robotin avulla automatiosointi on tullut helpommaksi, turvallisemmaksi ja energiaa säästävämmäksi.

MZ07_cata

MZ07

OTC-robotit esittelee osastollaan B4 505 uuden seitsemän akselisen hitsausrobotin FD-B6. Lisäakselin avulla robottia voidaan käyttää vaikeammissa hitsaussovelluksissa.

Teaser-video uudesta robotista.

Olemme päämiestemme osastoilla, mutta varmuudella saatte sovittua tapaamisen ottamalla suoraan yhteyttä.

Kimmo Yli-Anttila +358-50-3834800
Timo Kerminen +358-50-3834803

Finnrobotics Oy mukana Alihankintamessuilla ja Essenin messuilla

Finnrobotics Oy mukana Alihankintamessuilla ja Essenin messuilla

Essenin messut

essen_messe_2013Tervetuloa tutustumaan OTC Daihenin uutuuksiin Essenin hitsausmessuille Saksaan.
OTC Daihenin messuosasto sijaitsee 3. hallissa osastolla C115.

OTC esittelee uuden Welbee Invertteri hitsauskonemalliston, sekä ensiesittelyssä mullistava kylmälanka tandem (GMA) hitsauslaitteiston, millä hitsausnopeus voidaan nostaa jopa kolminkertaiseksi.

Alihankintamessut

alihankinta_2013Olemme myös alihankintamessuilla yhteistyökumppanimme Nugget Oy:n osastolla A720 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 24.-26.9.2013 välisenä aikana.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Nordic Welding Expo 2012 messut Tampereella messu- ja urheilukeskuksessa 23.-25.10.2012

FD-kansi_pieniTervetuloa tutustumaan maailman kehittyneimpään ja uusimpaan robottiohjaukseen messuosastollemme C 40.

Ensiesittelemme uuden FD-sarjan ohjauksen sekä robotin tapahtumassa.

FD-ohjauksen ja robottien euroopan ensiesittely tapahtuu samanaikaisesti OTC:n messuosastolla EuroBlech 2012 tapahtumassa Hanoverissa 23.-27.10.2012.

eb2012

 

nw2012